Efe Önbilgin Mahkeme BaÅŸvurdu! Deniz Akkaya'ya KonuÅŸma Yasağı!

Deniz Akkaya günlerdir gündemden düÅŸmüyor. Eski mankenin devlet korumasına alınan 16 yaşındaki çocuÄŸunun babası Efe Önbilgin, koruma talebiyle Aile Mahkemesi'ne baÅŸvurdu. Kızı A.Ö. ile yaÅŸadığı tartışmayı sosyal medyada paylaÅŸan Akkaya'ya yasak getirildi.

 

Gecce'de yer alan habere göre; Deniz Akkaya, iÅŸ insanı Efe Önbilgin ile iliÅŸkisinden dünyaya gelen kızı A.Ö.'nün (16) cep telefonuna el koyduÄŸu için fiziksel saldırıya uÄŸradığını ve kızının kendisini 1.5 saat boyunca balkona kilitlediÄŸini iddia etmiÅŸti. Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren eski manken, yaÅŸananlara dair sosyal medya hesabından detaylı açıklamalar yapmış ve peÅŸ peÅŸe videolar paylaÅŸmıştı. Akkaya'nın sözleri sonrası harekete geçen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, A.Ö.'yü koruma altına alarak gerekli psikolojik desteÄŸi vermeye baÅŸlamıştı.

 

"Evet, kızımı kendi rızamla ben gönderdim Çocuk Esirgeme'ye. Burnu sürtsün diye!" ÅŸeklinde konuÅŸan ünlü isim, kızı için verdiÄŸi velayet savaşının bir ömür sürdüÄŸünü belirtmiÅŸti. Akkaya, eski eÅŸi Efe Önbilgin, babası ve teyzesi hakkında çarpıcı ifadeler kullanmıştı.

 

YaÅŸananların ardından Efe Önbilgin, Aile Mahkemesi'ne baÅŸvurarak koruma talebinde bulundu. Talebi deÄŸerlendiren mahkeme, Deniz Akkaya'nın bir ay süreyle Efe Önbilgin ve kızı A.Ö.'ye yönelik söz ve davranışlarda bulunmamasına ve iletiÅŸim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi.

 

"Kızıma 16 senedir resmen tek başıma baktım" diyen Deniz Akkaya, mahkeme kararına uymaması halinde hakkında 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsi uygulanacak.