Eda Taşpınar'ın Derin Dekolteli Doğum Günü Paylaşımı Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü moda ikonu Eda Taşpınar Instagram sayfasından yaptığı derin sırt dekolteli doğum günü paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü moda ikonu Eda Taşpınar Instagram sayfasından yaptığı derin sırt dekolteli doğum günü paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı cesur paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü moda ikonu Eda Taşpınar Instagram sayfasından yaptığı derin sırt dekolteli doğum günü paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Vaktinin büyük bir kısmını yurt dışında geçiren ve sık sık kıyafet tercihiyle adından söz ettiren sosyetik ikoncan Eda Taşpınar, doğum gününe özel bir paylaşım yaptı. 1 Mayıs doğumlu Taşpınar, kıyafetiyle de şaşkına çevirdi.

 

"BUGÜN 43 OLDUM”

 

Cüretkar pozları ve kıyafet tercihiyle her daim konuşulan Eda Taşpınar, siyah sırt ve kalça dekolteli elbisesiyle verdiği pozu Instagram hesabından yayınlayarak "Bugün 43 oldum" notunu düştü. Kıyafetiyle şaşkına çeviren Taşpınar için "Sırtına bayıldım" ve "50-60 yaşında olsan bir taşsın" yorumları yapıldı.

 

İşte o paylaşım,

 

eda taspinar in dogum gunu paylasimi gundem oldu sirt ve kalca dekoltesi olay oldu



Etiketler: