Eda Taşpınar'ın Cami Pozu Sosyal Medyada Tepkilere Neden Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyetik güzel Eda Taşpınar, Instagram sayfasından yaptığı cami paylaşımı ile tepkilere neden oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyetik güzel Eda Taşpınar, Instagram sayfasından yaptığı cami paylaşımı ile tepkilere neden oldu. Son dönemde sosyal medya sayfasından yaptığı cesur paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyetik güzel Eda Taşpınar, Instagram sayfasından yaptığı cami paylaşımı ile tepkilere neden oldu.

 

Önce paylaştı tepkilerin ardından sildi!

 

Sosyal medyanın çok konuşulan isimlerinden ve paylaşımlarıyla dikkat çeken Eda Taşpınar'ın son paylaşımı olay oldu. Camide fotoğraf çektirip, "Mutlu yıllar sevgililerim" notuyla yayınlayan Taşpınar gelen tepkilerin ardından tartışma yaratan paylaşımını hemen sildi. Eda Taşpınar son paylaşımıyla bir kez daha adından söz ettirdi. Yeni yıl paylaşımı tepki çeken Eda Taşpınar söz konusu fotoğrafı hemen kaldırdı. Yaklaşık 600 bin takipçisi bulunan Eda Taşpınar sosyal medyada paylaştığı son fotoğrafla tepkileri üzerine çekti. Camide bir fotoğrafını paylaşan Taşpınar, "Mutlu yıllar sevgililerim" notunu düştü. 

 

İşte o paylaşım;

 

eda taspinar in cami paylasimi tepki cekti



Etiketler: