Eda Taşpınar Güneşten Kavruldu! İşte Son Hali!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyetik güzel Eda Taşpınar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda güneşten değişen ten rengi ile poz verirken sosyal medyada son hali gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyetik güzel Eda Taşpınar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda güneşten değişen ten rengi ile poz verirken sosyal medyada son hali gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren  ünlü sosyetik güzel Eda Taşpınar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda güneşten değişen ten rengi ile poz verirken sosyal medyada son hali gündem oldu. 

 

Instagram sayfasından yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Eda Taşpınar bunlara bir yenisini daha ekledi. Eda Taşpınar, şimdi ise siyah mayosuyla kamera karşısına geçti. Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Eda Taşpınar, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Her sene Yunanistan’ın eğlence adası olarak bilinen Mikonos’da tatil yapan sosyetik güzel Eda Taşpınar, bu sene de kural değiştirmedi. Sosyal medya sayfasından yaptığı tatil fotoğraflarıyla gözleri üzerine çeken Eda Taşpınar, şimdi ise güneşten kavrulmuş mayolu bir karesini paylaştı. Zamanının çoğunu spor yaparak geçiren Eda Taşpınar, kusursuz fiziğini gözler önüne serdi.

 

İşte o paylaşım;

 

eda taspinar gunesten kavruldu

 

 



Etiketler: