Eda Gökçen Kaya'nın Bikinili Tatil Paylaşımı Beğeni Topladı! Bu Kızın Tatili Hiç Bitmesin Memur Bey!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Eda Gökçen Kaya Instagram sayfasından yaptığı bikinili tatil paylaşımıyla beğeni toplarken takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Eda Gökçen Kaya Instagram sayfasından yaptığı bikinili tatil paylaşımıyla beğeni toplarken takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Eda Gökçen Kaya Instagram sayfasından yaptığı bikinili tatil paylaşımıyla beğeni toplarken takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı. 

 

eda gokcen kaya nin bikinili yaz paylasimi begeni topladi bu kizin tatili hic bitmesin memur bey

 

Bu kızın tatili hiç bitmesin memur bey!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda stili ve güzelliğiyle beğeni toplayan sosyal medya fenomeni Eda Gökçen Kaya "Evet memur bey bu kız işte tatili bitmeyen" ifadelerini kullandı. Paylaşımı için takipçilerinden "evet eylül açıkla bu tatil parası nerden geliyo yaa", "O zaman sana ceza yazacağım hanımefendi o kadar güzel olduğun için", "Hiç bitmesin bu kızın tatili memur bey" gibi yorumlar alan sosyal medya fenomeni Eda Gökçen Kaya sosyal medyada yoğun ilgi gördü.