Eda Ece Ve Buğrahan Tuncer Yeniden Mi Ayrıldılar? İşte O İddia!

Eda Ece ile Buğrahan Tuncer yeniden mi ayrıldı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'in sosyal medyada birbirlerini takipten çıkmaları yeniden ayılık iddialarını gündeme getirdi. 

 

Eda Ece ile Buğrahan Tuncer yeniden mi ayrıldı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'in sosyal medyada birbirlerini takipten çıkmaları yeniden ayılık iddialarını gündeme getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'in sosyal medyada birbirlerini takipten çıkmaları yeniden ayılık iddialarını gündeme getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'in sosyal medyada birbirlerini takipten çıkmaları yeniden ayılık iddialarını gündeme getirdi. Eda Ece, geçtiğimiz gün sevgilisi Buğrahan Tuncer ile ilişkilerinin çok iyi gittiğini belirtmişti. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra Ece ile Tuncer, sosyal medya hesaplarından birbirlerini sildi. İkili, hakkında ayrılık iddiaları yeniden gündeme geldi.

 

eda ece ile bugrahan tuncer yeniden mi ayrildilar