Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Nikah İçin Gün Aldılar! Düğün Ne Zaman?

Son dönemde rol aldığı Yasak Elma dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Eda Ece sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evliliğe ilk adımı attı. 

 

Son dönemde rol aldığı Yasak Elma dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Eda Ece sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evliliğe ilk adımı attı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Eda Ece sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evliliğe ilk adımı attı. 

 

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece ile Anadolu Efes forması giyen basketbolcu sevgilisi Tuncer, evliliğe ilk adımı attı. Reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece ile Anadolu Efes forması giyen basketbolcu sevgilisi Tuncer ile 20 Haziran’da nikah masasına oturacak. Çift, evliliğe ilk adımı attı. Ece, müstakbel eşiyle çektirdiği kareyi Instagram'dan paylaşarak, kalp, nazar boncuğu, yüzük ve sonsuzluk işareti koydu. Dört yıldır birlikte olan çift, düğün mekânı olarak Boğaz’ın gözde otellerinden Four Seasons Bosphorus’u seçti. 

 

İşte o paylaşım;

 

eda ece ile bugrahan tuncer evlilik icin ilk adimi attilar