Eda Ece'nin Eski Hali Sosyal Medyada Gündem Oldu! Görenler O Soruyu Sormadan Edemedi!

Son dönemde hamileliğiyle gündemde olan ünlü oyuncu Eda Ece'nin eski hali sosyal medyada gündem oldu. 

 

Son dönemde hamileliğiyle gündemde olan ünlü oyuncu Eda Ece'nin eski hali sosyal medyada gündem oldu. 

 

Akşam'da yer alan habere göre; Şimdilerde anne olacak olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü oyuncu Eda Ece kariyerinin yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Herkesi kendine hayran bırakan Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile hafızalarda yer edinen Eda Ece'nin eski halini görenlerin ağzı açık kaldı. Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece için "Değişmeyen tek yeri gözleri" yorumları yapıldı.

 

Pis Yedili dizisinde rol alması ile birlikte tüm dikkatleri üzerine çeken Eda Ece, kariyerinde emin adımlarla ilerledi. Sarı saçları ve renkli gözleri ile büyük beğeni toplayan Eda Ece asıl çıkışını Şevval Sam ile başrollerini paylaştığı Yasak Elma dizisiyle yaşadı. Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakterini ikonik bir hale getiren ünlü oyuncu Ece, şimdilerde basketbolcu eşi Buğrahan Tuncer ile birlikte bebek heyecanı yaşıyor.

 

EDA ECE'NİN YILLAR ÖNCEKİ HALİ GÜNDEM OLDU

 

Ekranların güzel kadınları arasında gösterilen Eda Ece'nin yıllar öncesine ait hali kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Yıllar içindeki değişimi ile adeta herkesi şaşkına çeviren güzel oyuncuyu görenler "estetik" iddialarını yeniden gündeme getirdi. Sosyal medya kullanıcıları "Değişmeyen tek yeri gözleri", "Estetiğe iyi para harcamış" ve "Senin estetik yaptırmış olduğuna inanmak istemiyorum" gibi yorumlarda bulundu.

 

İşte Eda Ece'nin sosyal medyada çok konuşulan yıllar önceki hali;

 

eda ece nin eski hali sosyal medyada gundem oldu



Etiketler: