Eda Ece'den Sevenlerine Müjdeli Haber! Yeni Projesi Ne?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eda Ece, Instagram'dan yaptığı paylaşımda sevenlerine yeni proje müjdesini duyurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eda Ece, Instagram'dan yaptığı paylaşımda sevenlerine yeni proje müjdesini duyurdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Eda Ece, Instagram'dan yaptığı paylaşımda sevenlerine yeni proje müjdesini duyurdu. 

 

Bütün bunları çok önceden hayal etmiştim, şimdi birbir yapacağız sırf sizin için!

 

Yasak Elma ‘nın Yıldızı Eda Ece bir yarışma programıyla da ekranda olacağını duyurdu. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Evet nerden başlasam! Pandemi daha olmadan önce Meltem hanımcım bana tüm dünyada olan şahane bir yarışma teklif etmişti. Sonra dünya durdu derken, bir sürü zaman ve olaydan sonra işte burdayız başladık!!!!!! Benim için de hayatımda bir ilk. Yeni yarışmamız yakında başlıyor! Detaylar daha sonra. Bu kadarını bile paylaşmayacaktım ama dayanamadım Beklemede kalın! Çok heyecanlıyım!!!!! Not: Renkli eyeliner bizim işimiz! Bütün bunları çok önceden hayal etmiştim, şimdi birbir yapacağız sırf sizin için!" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu yeni proje müjdesini sevenleriyle paylaştı. 

 

eda ece den sevenlerine yeni proje mujdesi