Eda Ece'den Olay Sözler! Öpüşmeyi Hiç Sevmem!

Yasak Elma isimli dizideki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eda Ece, Youtube’da yayın yapan “Aşırı Ünlü İsimlerle Kısa Görüşmeler” isimli Youtube kanalında gündeme damga vuran açıklamalarda bulundu.

 

Yasak Elma isimli dizideki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eda Ece, Youtube’da yayın yapan “Aşırı Ünlü İsimlerle Kısa Görüşmeler” isimli Youtube kanalında gündeme damga vuran açıklamalarda bulundu. Son dönemde özellikle sevgilisi basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evleneceği konuşulan ünlü oyuncu Youtube’da yayın yapan “Aşırı Ünlü İsimlerle Kısa Görüşmeler” isimli Youtube kanalında gündeme damga vuran açıklamalarda bulundu.

 

Öpüşme sahneleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Eda Ece, bu kez de "Öpüşmeyi fiziksel olarak sevmiyorum" ifadelerini kullandı. Daha önce verdiği bir röportajda "Öpüşmeyi sevmiyorum" şeklindeki sözleri hatırlatılan 29 yaşındaki oyuncu, "Normalde de sevmez misin öpüşmeyi?" sorusuna, "Hiç sevmem" yanıtını verdi.

 

Eda Ece, "Öpüşme sahnesini oynamıyor değilim, oynadım. Aşk oynamayı da sevmiyorum. Bir partnere, bir öpüşmeye ihtiyacım yok. Kendi kendime rollerimi sevdirdim” ifadelerini kullanırken, "O rol ne gerektiriyorsa onu yapıyorum. Bunun pazarlığına girmiyorum” dedi.

 

 

"Küçükken çok utangaç bir çocuk değildim. O yüzden hocalarım bana bir rolü vermekten çekinmezdi. Hep başrol, hep sahne önü... Utanma, arlanma olmayan bir çocuktum. Direkt çıkıp oynuyordum. Tam tersine, yaşım büyüdükçe biraz sansürlü olmaya başladım. Yeni yeni onlardan sıyrılıyorum. İçimden ne gelirse yapıyorum artık.” ifadelerini kullanan Ece, "En az bilgim olan konu müziktir. Bu huyumu biraz yaşlı buluyorum. Arabada bile bir belgeseli dinlerim, çünkü her konuda bilgi almayı severim. Klasik müzik olunca kendimi daha dingin hissediyorum. Onun harici müzikle biraz mesafeliyim.” dedi.

 

Öpüşme itirafı ile gündem olan Eda Ece, evlilik sorularına ise "İş yapmaktan zaman kalmıyor" yanıtını verdi.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz. 



Etiketler: