Eda Ece'den Buğrahan Tuncer Açıklaması! Artık Yapmıyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Eda Ece, önceki gün bir mekan çıkışı soruları yanıtlarken, Buğrahan Tuncer ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Eda Ece, önceki gün bir mekan çıkışı soruları yanıtlarken, Buğrahan Tuncer ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Eda Ece, önceki gün bir mekan çıkışı soruları yanıtlarken, Buğrahan Tuncer ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Artık yapmıyorum!

 

Eda Ece, 2 yıldır basketbolcu Buğrahan Tuncer ile aşk yaşıyor. İlişkilerinin çok iyi gittiğini söyleyen Ece “Bir sıkıntımız yok çok şükür. Ben sinirlenince Buğrahan’ı takipten çıkartıyordum, sinirim geçince de geri ekliyordum. Ama ben her takipten çıkınca siz ayrılığa yorduğunuz için artık yapmıyorum” diye konuştu. 

 

eda ece den bugrahan tuncer aciklamasi