Eda Ece Ani Bir Kararla Taşınmaya Karar Verdi! Peki Neden?

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile yaşadıkları Ulus'taki evlerinden ani bir kararla Anadolu Yakası'na taşındılar. Peki neden? Cevaplar haberimizde..

 

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile yaşadıkları Ulus'taki evlerinden ani bir kararla Anadolu Yakası'na taşındılar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile yaşadıkları Ulus'taki evlerinden ani bir kararla Anadolu Yakası'na taşındılar. Peki neden? Cevaplar haberimizde..

 

Anadolu Yakası'na taşındılar!

 

Ulus'ta geçtiğimiz aylarda bir ev alan ünlü oyuncu Eda Ece burada sevgilisi Buğrahan Tuncer ile yaşıyordu. Ani bir karar ile taşınmaya karar veren ünlü çift Anadolu Yakası'nda bir bahçe katına taşındılar. Dairesini 40 bin TL kiraya veren ünlü oyuncu Kalamış'ta bir bahçe katına taşındı. Kalamış'taki evinin kirası da 40 bin TL olan ünlü oyuncunun neden böyle bir karar verdiği merak konusu oldu. 

 

eda ece ve sevgilisi bugrahan tuncer kalamis a tasindilar