Ecrin Su Çoban 23 Nisan'da Gülben Ergen'i Konuk Etti! 23 Nisan'ı Çok Önemsiyorum!

Youtube'da yayınladığı çeşitli içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ecrin Su Çoban, yayınladığı videosunda 23 Nisan'a özel olarak ünlü şarkıcı Gülben Ergen ile canlı yayın yaparken Ergen "23 Nisan'ı çok önemsiyorum." dedi. 

Youtube'da yayınladığı çeşitli içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ecrin Su Çoban, yayınladığı videosunda 23 Nisan'a özel olarak ünlü şarkıcı Gülben Ergen ile canlı yayın yaparken Ergen "23 Nisan'ı çok önemsiyorum" dedi. Son dönemde yayınladığı çeşitli içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ecrin Su Çoban, yayınladığı videosunda 23 Nisan'a özel olarak ünlü şarkıcı Gülben Ergen ile canlı yayın yaparken 23 Nisan söyleşisi yaptı.

 

İşte Gülben Ergen'in söyleşide söylediklerinden önemli satırbaşları; 

 

Nasılsınız neler yapıyorsunuz? 

 

İyiyim teşekkür ederim. 23 Nisan benim için çok önemli bir bayram. Bu bayramı ben çok önemsiyorum, genelde hayatımda çocukları çok önemsiyorum ama kendi çocuklarım var diye değil. Onlar olmadan önce de çocukları çok seviyordum. Çocukların bu bayramda iyi ve mutlu olmalarını istiyorum. Hastalıktan en azından bir günde olsa konuşmayalım yani. Korona, Korona, Korona, hayır! 23 Nisan, 23 Nisan, 23 Nisan! Bir günlük konuşmayalım yani. 

 

Sizin ve çocuklarınızın bayramını kutluyorum. 

 

Çok teşekkür ederim. Biliyorsun bu bayram sadece ülkemizdeki değil, Atatürk dünyadaki tüm çocuklara bu bayramı armağan etmiş. Ne mutlu ki bunu dünyada bir tek bizim liderimiz yapabilmiş. Ne kadar şanslıyız değil mi böyle bir liderimiz olduğu için. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.