Ecenaz Üçer Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ecenaz Üçer kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ecenaz Üçer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Ecenaz Üçer kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

Ecenaz Üçer kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ecenaz Üçer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Youtube'da yayınladığı videolarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ecenaz Üçer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Ecenaz Üçer kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

ecenaz ucer kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ecenaz Üçer kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

10 Haziran 1998 yılında İstanbul da dünyaya gelen ünlü sosyal medya fenomeni Ecenaz Üçer 23 yaşındadır. Kökeni Eskişehir’e dayanmaktadır. Yüksek öğretimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Televizyon Haberciliği Bölümün de Lisans eğitimini tamamlamıştır. Instagram ve YouTube platformunun gözde çiftlerinden birisi olan Ecenaz Üçer ve Enes Batur yan yana geldikleri günden itibaren takipçileri tarafından bir hayli yakıştırılmıştır. YouTube’da ünlenen Enes Batur, oyuncu Damla Aslanalp’den ayrıldıktan sonra Ecenaz Üçer ile yeni bir aşka yelken açmış ancak bu aşktan çok uzun sürmemiştir. Ayrıldıkları bilinen Enes Batur ve Ecenaz Üçer çifti İlk zamanlar arkadaş olduklarını iddia etseler de daha sonradan sevgili olduklarını kabul etmişlerdir. Enes Batur yollarını ayırma sebeplerini Instagram hikayesin de güvenimi kırdı şeklinde ifade etmiştir. Ecenaz Üçer, 'Aşkımızın Son Tekmesi, 'Kafalar Karışık' ve 'Üç Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Hazin Hikayesi' gibi yapımlarda boy gösterdi.