Ecem Uzun Deniz Şeremetli İle Nişanlandı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ecem Uzun, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Deniz Şeremetli ile nişanlandığını duyurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ecem Uzun, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Deniz Şeremetli ile nişanlandığını duyurdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ecem Uzun, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Deniz Şeremetli ile nişanlandığını duyurdu. 

 

Evleniyor!

 

Jet Sosyete dizisinin çılgın kızı güzel oyuncu Ecem Uzun nişanlısı Deniz Şeremetli evlilik kararı aldı. Küçük Sırlar’, ‘Şeref Bey’, ‘Pulsar’ ve ‘Jet Sosyete’ gibi birçok dizide rol alan oyuncu Ecem Uzun bir süre önce Deniz Şeremetli ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Hayatlarını birleştirmek isteyen çiftin cumartesi akşamı kız isteme merasimi düzenlendi, yüzükler takıldı. Çift yaza nikah yapmayı planlıyor. 

 

İşte o paylaşım;

 

ecem uzun nisanlandi yaza evleniyor