Ece Yaşar Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ece Yaşar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ece Yaşar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Ece Yaşar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ece Yaşar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ece Yaşar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ece Yaşar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Ece Yaşar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ece yasar kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ece Yaşar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Ece Yaşar Türk dizi ve film oyuncusudur. 1994 yılında dünyaya gelen Ece Yaşar 2015 yılında ilk kamera önü deneyimini yaşadı. Yönetmen asistanlığı da yapan Ece Yaşar aynı zamanda reklamlarda seslendirme de yapmaktadır. 1.65 metre boyunda olan Ece Yaşar aynı zamanda 54 kilo ağırlığındadır. Tiyatro ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı. 1994 yılında Ankara'da doğdu. 1,65 boyunda 53 kg ağırlığındadır. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu. İlk oyunculuk deneyimini "Kara Sevda" dizisinde tamamladı. 2015 yılından itibaren film ve dizilerde rol alan Ece Yaşar, ayrıca yönetmen asistanlığı ve reklamlarda seslendirme de yapmaktadır. Yeni projelerde yer almaya devam ediyor. 1994 yılında Ankara’da doğmuştur. Annesinin adı Ümmühan, Babasının adı ise Mehmet Ali’dir. Ortaokul ve lisede Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı’nda bale almıştır. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini “Kara Sevda” adlı dizide bebek bakıcısı rolünü canlandırmıştır. 2017 yılında Hayvan Çiftliği adlı tiyatroda rol almıştır. 2018 yılında ise vizyona giren Direniş Karatay sinema filminde Moğol kızı Maral karakteri ile rol almıştır. Göstermiş olduğu başarılı performansla adından sıkça ettirmeyi başaran oyuncu, Çukur adlı dizide Karaca Koçavalı karakterini canlandırmaktadır. Çukur adlı dizide Karaca rolünü canlandıran başarılı oyuncu, Selim ve Ayşe’nin kızıdır. Kuzeninin sevgilisi Celasun’a aşıktır ve onu elde etmek için elinden geleni yapmaktadır.



Etiketler: