Ece Üner'in Ardından Bir Kötü Haber De Eşinden!

Geçtiğimiz akşam sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan ünlü sunucu ve spiker Ece Üner'in ardından eşi Deniz Bayramoğlu'nun da koronavirüse yakalandığı açıklandı..

 

Geçtiğimiz akşam sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan ünlü sunucu ve spiker Ece Üner'in ardından eşi Deniz Bayramoğlu'nun da koronavirüse yakalandığı açıklandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu ve spiker Ece Üner'in ardından eşi Deniz Bayramoğlu'nun da koronavirüse yakalandığı açıklandı.  

 

Ece Üner'in ardından bir kötü haber de eşinden geldi!Ekranların sevilen isminden kötü haber geldi. Dün koronavirüse yakalandığını duyuran Ece Üner'in eşi de pozitif olduğunu açıkladı. Kanal D Ana Haber Sunucusu Deniz Bayramoğlu, koronavirüse yakalandı. MedyaRadar’da yer alan habere göre, Covid-19 test sonucu pozitif çıkan ve kendisini karantinaya alan Bayramoğlu’nun yerini bu süreçte Kanal D Haber Hafta Sonu sunucusu Merve Dinçkol alacak. 

 

ece uner in esi deniz bayramoglu da koronavirus oldu