Ece Üner'den Ermenistan'a Destek Verdiğini Açıklayan Kim Kardashian'a Tokat Gibi Cevap!

Show TV Ana haber spikeri Ece Üner, bugün sosyal medya sayfası üzerinden Ermenistan Azerbaycan krizinde Ermenistan'a destek verdiğini açıklayan ünlü Amerikalı TV yıldızı Kim Kardashian'a verdiği yanıt ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Show TV Ana haber spikeri Ece Üner, bugün sosyal medya sayfası üzerinden Ermenistan Azerbaycan krizinde Ermenistan'a destek verdiğini açıklayan ünlü Amerikalı TV yıldızı Kim Kardashian'a verdiği yanıt ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde gündeme dair yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Show TV Ana haber spikeri Ece Üner, bugün sosyal medya sayfası üzerinden Ermenistan Azerbaycan krizinde Ermenistan'a destek verdiğini açıklayan ünlü Amerikalı TV yıldızı Kim Kardashian'a verdiği yanıt ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Kameralara göstermeyi sevdiği kaynağını mı referans aldı aceba? 

 

Canlı yayında Kim Kardashian'ın Ermenistan'a verdiği desteğe cevap veren ünlü spiker "Kardashian'ın kameralara göstermeye çok alışık olduğu dolayısıyla hepimizin yakından tanıdığı büyük bir kaynağı var. Bu sözleri söylerken de bu çıkışı yaparken de yine aynı kaynağını mı referans aldı aceba?" ifadelerini kullanırken bu cevap sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;