Ece Temelkuran'dan Ekrem İmamoğlu'nun Vız Gelir Tırs Gider Sözlerine Tepki! Bir Ülke Kaybediyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci ve yazar Ece Temelkuran, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ekrem İmamoğlu'nun "Vız gelir tırs gider" sözleriyle ilgili tepkisini dile getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci ve yazar Ece Temelkuran, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ekrem İmamoğlu'nun "Vız gelir tırs gider" sözleriyle ilgili tepkisini dile getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci ve yazar Ece Temelkuran, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ekrem İmamoğlu'nun "Vız gelir tırs gider" sözleriyle ilgili tepkisini dile getirdi. 

 

Bir ülke kaybediyor!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci ve yazar Ece Temelkuran, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ekrem İmamoğlu'nun "Vız gelir tırs gider" sözleriyle ilgili tepkisini dile getirdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sözleri için "Hayal kırıklığından derisi yüzülmüş, sinir uçları bu kadar açıkta olan bir kitleyle doğru iletişim kurmak kolay değil. Ekrem bey de ilk kez kendi safında saydığı kitleden amansız bir tepki gördü. Twitter’da bu tepkiyle kavga etmek hayaletlerle kılıç dövüşü yapmaya benzer. Özür dileseniz üstünüze çullanacak çok trol vardır, dilemeseniz sizi sevenleri kaybedersiniz. Mesele şu ki gürültü başlayınca bu iki kitleyi burada ayırd etmek o kadar kolay değil. Bu hadisenin Demirtaş’ın Ekrem beye destek iması yaptığı günlerde başlaması da gözden kaçmasın. İşini, evini, ülkesini o fotoğraftaki hanımefendinin şürekası yüzünden kaybetmiş biri olarak söyleyeyim; o fotoğrafa ve sonrasındaki hoyrat açıklamalara derinden kırıldım. @ekrem_imamoglu‘nun bu hatayı  sakince düzelteceğini düşünmek istiyorum. Çünkü bir ülke kaybediliyor." ifadelerini kullanan Temelkuran sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

ece temelkuran dan ekrem imamoglu nun viz gelir tirs gider sozleriyle ilgili dikkat ceken yorum