Ece Seçkin'in Eşiyle Romantik Paylaşımı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sesi ve şarkıları yıllardır beğenilerek takip edilen, sahne performansları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Ece Seçkin'den romantik bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından eşinin doğum gününü kutlayan Seçkin'in yayınladığı video gündem oldu. Eşini öpmelere doyamayan şarkıcının o halleri büyük yankı uyandırdı.

 

Yaptığı şarkılarla gündeme gelen 2012 yılında Ozan Doğulu prodüktörlüğünde "Bu ne yaa" adlı albümüyle kariyer hayatına başlayan Ece Seçkin, 2013 yılında Altın Kelebek Ödülleri'nde “En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı” dalında ödülün sahibi oldu ve o ana kadar bu ödülü kazanan en genç şarkıcı olmaya hak kazandı.

 

PAYLAŞIMLARIYLA ÇOK KONUŞULUYOR

 

Sahne performansıyla ve tarzıyla magazin gündeminden düşmeyen Ece Seçkin, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla da çok konuşulan şarkıcının büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Güzel şarkıcı Seçkin'den romantik bir paylaşım geldi. 2022 yılında pilot Çağrı Terlemez ile dünyaevine giren Seçkin, eşinin doğum gününe özel video paylaştı. 

 

ece seckin in romantik anlari sosyal medyada gundem oldu

 

BİRBİRLERİNİ ÖPMELERE DOYAMADILAR

 

Eşiyle birbirinden romantik anlarını derleyen Seçkin'in paylaşımına binlerce beğeni ve yorum yağdı. Birbirini öpmelere doyamayan çiftin hallerine bir bakan bir daha baktı. 

 

ece seckin in romantik anlari sosyal medyada gundem oldu

 

"İYİ Kİ BENİM OLDUN”

 

Seçkin paylaşımına; "Seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğim...
İyi ki doğdun ömrümün baharı, gençliğim, geleceğim, sevdiğim, kıymetlim...
İyi ki benim oldun... Sadece bu yaşın değil, her yaşın birbirinden güzel olsun
Seni sevmekten, seni beklemekten ve seni yaşamaktan asla vazgeçmeyeceğim..." notunu düştü



Etiketler: