Ece Seçkin'in Ardından Uzi De Sahnede Saldırıya Uğradı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ece Seçkin'in önceki gün verdiği konserde yaralanmasının ardından bu kez de ünlü rapçi Uzi sahnede saldırıya uğradı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ece Seçkin'in önceki gün verdiği konserde yaralanmasının ardından bu kez de ünlü rapçi Uzi sahnede saldırıya uğradı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ece Seçkin'in önceki gün verdiği konserde yaralanmasının ardından bu kez de ünlü rapçi Uzi sahnede saldırıya uğradı. 

 

Önceki akşam Bursa'da sahne alan Ece Seçkin korku dolu anlar yaşadı. Sahneye aniden fırlatılan telefona karşılık kendini sağ kolunu siper alarak koruyan Seçkin, boynundan yaralandı. Yaz konserleri turnesinde Bursa'da da sahne alan Ece Seçkin, "sahneye telefon fırlatma" akımına maruz kaldı. 30 yaşındaki genç şarkıcı hayranlarına coşku dolu saatler yaşatmaya çalışırken bir hayranının sahneye telefon fırlatmasından dolayı yaralandı.

 

ece seckin in ardindan uzi de sahnede saldiriya ugradi

 

NEREDEYSE GÖZÜNÜ KAYBEDECEKTİ!

 

Sosyal medyadan olaya tepki gösteren genç şarkıcı sağ koluyla siper almasaydı gözü çıkacakmış. Boynundaki morluğu çekip yaşadıklarını yazan Seçkin, bir an önce bu akımın durdurulması gerektiğini savundu. Ece Seçkin konuyla ilgili yaptığı paylaşımda "Bu kadar çok eğlendiği için sahneye telefonunu fırlatan arkadaşım mesajım sana; değer mi? Sahneye fırlatılan telefonla ilk kim video çekti bilmiyorum ama sosyal medya uğruna gerçekten berbat bir akım başlatılmış. Konserde zaten onca polis, zabıta ve kişisel önlemlerimizle korunuyoruz. Ama hiç kimse sizin 10 metreden hızla fırlattığınız telefonlarınızdan hızlı değil diye düşünüyorum. Eğer bu akşam o refleksle sağ kolumu kaldırmasaydım gözüm çıkmıştı." İfadelerini kullandı.

 

UZİ DE SALDIRIYA UĞRADI!

 

Ece Seçkin olayından sonra şimdi de Uzi, sahnede saldırıya maruz kaldı. Sahneye atılan taşlar yüzünden kol ve bacaklardan yaralanan Uzi, isyan ederek konser alanını terk etti. "Bu magandalığa bir son verilmeli, hemen ciddi önlemler alınmalı" diyen Uzi, sosyal medyadaki akım yüzünden neredeyse hastanelik olacağını belirtti. Antalya'daki bir konserinde ise Uzi'ye büyük boy bir cam şişe fırlatılmıştı. Genç rapçi sahne de dans esnasında atılan şişeden kaçabildi.



Etiketler: