Ece Erken Oğluna Doğum Günü Partisi Verdi!

Ünlü TV yıldızı Ece Erken oğlu Eymen'in dördüncü yaşına özel sürpriz doğum günü partisi düzenledi. 

 

Ünlü TV yıldızı Ece Erken oğlu Eymen'e ailesi ve yakın arkadaşlarının katıldığı dördüncü yaşına özel sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Eski eşi Serkan Uçar'ın da katıldığı doğum günü partisine sosyal medyada takipçileri yoğun ilgi gösterdi. Instagram sayfasından paylaştığı fotoğrafın altına "Nice mutlu senelere oğlum" notunu düşen ünlü oyuncuya takipçileri çok sayıda yorum yaptı. 

 

Bir takipçisinin Serkan Uçar ile kendisini aynı karede görünce yaptığı "Doğum gününü kimin organize ettiği belli oldu" yorumu Ece Erken ile birlikte bir çok sosyal medya kullanıcısını çileden çıkardı. Ece Erken bu yoruma "Sahte hesapçığım; doğum gününü ben yaptım. Madem bu kadar fesat, çirkin ve kötüsün hemen söyleyeyim. Eymen'in annesinin maddi ve manevi hiçbir şeye ihtiyacı yok ama Eymen'in annesi ne yaşarsa yaşasın babasını görmeye hakkı var. Serkan 1 hafta önce aradı 'Babalık yapmak istiyorum' dedi. 'Mahkeme istediğin gibi olsun' dedi ve evladım önceliğim. Tabii ki ‘evet’ dedim. Bu tablodan rahatsız olan varsa sayfamı terk edebilir. Eymen'i 4 yıldır annesi büyütüyor ve annesi hep dimdik ayakta olacak. Şimdi elti misin nesin sayfamdan bir git!" yanıtını verdi. 

 

Aynı yoruma Ece Erken ile birlikte tepki gösteren sosyal medya kullanıcılarından Onursahin isimli kullanıcı ise "Sen kimsin ki bu sözü söylüyorsun kaçı kaç kuruş Doğum günü partisi hadsiz sizin gibi insanlara cevap vermeye değmez." yorumunda bulundu. 

 

Kısa sürede 135 binden fazla beğeni alan doğum günü paylaşımı ile birlikte Ece Erken'i bu mutlu gününde ailesi ve dostları dışında takipçileri de yalnız bırakmadı. 

 

 

Not: Fotoğraf Ece Erken'in Instagram sayfasından alınmıştır.