Ece Erken Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu İçin Hz. Yuşa Tepesi'nde Mevlid Okutacak!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Ece Erken, geçtiğimiz hafta kaybettiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu için Hz. Yuşa Tepesi'nde mevlid okutacak. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Ece Erken, geçtiğimiz hafta kaybettiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu için Hz. Yuşa Tepesi'nde mevlid okutacak. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Ece Erken, geçtiğimiz hafta kaybettiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu için Hz. Yuşa Tepesi'nde mevlid okutacak.

 

ece erken kaybettigi esi safak mahmutyazicioglu icin hz yusa tepesinde mevlid okutacak

 

Hz. Yuşa Tepesi'nde mevlid okutacak!

 

Sunucu Ece Erken, avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinin ardından zor günler geçiriyor. Ailesinin desteğiyle bu zor günleri atlatmaya çalışan Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu için yarın Hz. Yuşa Tepesi'ndeki camide mevlit okutacak. Evinden çıkmayan ve aldığı sakinleştiricilerle ayakta duran Ece Erken'in "Bu acıya nasıl dayanacağım" dediği söyleniyor. Ailesinin desteğiyle bu zor günleri atlatmaya çalışan sunucu, eşi için yarın Hz. Yuşa Tepesi'ndeki camide mevlit okutacak. Ece Erken, yaşadığı acı olayın ardından sosyal medya hesabını kapatmıştı. Eşinin katillerinin bulunması için yeniden hesabını açıp çağrı yapan Erken, profil resmini de değiştirdi. Erken, eşiyle birbirlerine sarıldıkları fotoğrafı profil görseli yaptı. Görüntülerde şüphelilerin Mahmutyazıcıoğlu'nu ilk kurşunla yaraladıktan sonra sürükleyerek kapıya getirdikleri ve peş peşe ateş ettikleri görüldü. Etraftakilerin kaçma anları da kameralara yansıdı. Polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda yakalanan 11 zanlı, Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık, şüpheliler için ek gözaltı süresi istedi.