Ece Erken Eren Hacısalihoğlu İle Görüntülendi! Aile Dostumuzdur!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Ece Erken, Eren Hacısalihoğlu ile Etiler'de bir kahvecide görüntülenirken Eren Hacısalihoğlu ile aile dostlukları olduğunu söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Ece Erken, Eren Hacısalihoğlu ile Etiler'de bir kahvecide görüntülenirken Eren Hacısalihoğlu ile aile dostlukları olduğunu söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Ece Erken, Eren Hacısalihoğlu ile Etiler'de bir kahvecide görüntülenirken Eren Hacısalihoğlu ile aile dostlukları olduğunu söyledi.  

 

Aile dostumuzdur!

 

Avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinin ardından zor günler geçiren Ece Erken önceki gün Akmerkez'deydi. Oyuncu Eren Hacısalihoğlu ile bir kahvecide sohbet ederken objektife yansıyan ünlü sunucu, fotoğraflarının çekildiğini fark edince açıklama yapma gereği duydu: "Lütfen yanlış bir şey yazılmasın. Eren, Şafak'ın da çok yakın arkadaşıydı. Aile dostumuzdur."

 

ece erken den eren hacisalihoglu aciklamasi aile dostumuzdur