Ece Erken'den Takipçisine Olay Yanıt! Sosyal Medyada İfşa Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybetmesinin ardından zor günler geçirirken, takipçisinden gelen soruları yanıtladı ve yaşadıklarını tek tek ifşa etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybetmesinin ardından zor günler geçirirken, takipçisinden gelen soruları yanıtladı ve yaşadıklarını tek tek ifşa etti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybetmesinin ardından zor günler geçirirken, takipçisinden gelen soruları yanıtladı ve yaşadıklarını tek tek ifşa etti.  

 

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesi sonrası zor günler geçiren sunucu Ece Erken, takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Erken, bir takipçisinin "Keşke kocanın alın terini ailesine vermeseydin ve bağışlasaydın" yorumuna "Para hiç önceliğim olmadı" cevabını verdi. İşte detaylar...Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz ocak ayında İstanbul Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmiş, olayla ilişkisi olduğu belirlenen kişiler yakalanarak tutuklanmıştı. Zor günleri atlatmaya çalışan Ece Erken, aldığı miras kararını sosyal medya hesabından duyurdu.

 

"REDDİ MİRAS YAPIYORUM

 

"Ece Erken, "Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum.Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum herkese sevgi ve saygılarımla" dedi.

 

"ONLARA DA YAR OLMAZ!"

 

Zor günler geçiren sunucu Ece Erken, takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Erken, bir takipçisinin "Keşke kocanın alın terini ailesine vermeseydin ve bağışlasaydın" yorumuna, "Dünya malı dünyada kalacak. Para hiç önceliğim olmadı. Eşim gibi haksızlığa gelemedim. Onlara da yar olmaz, merak etmeyin. Rabbim görüyor. Şafak da görüyor biliyorum" cevabını verdi.

 

TEK TEK İFŞA ETTİ

 

Ünlü sunucu Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini açıkladı ve sosyal medya üzerinden gelen mesajları tek tek ifşa etti.Celal Mahmutyazıcıoğlu'na dava açacağını açıklayan Ece Erken paylaşımında ise "Sabaha kadar bana tehdit mesajı atan Celal'cik! Sedef'i Acarkent'in güvenliğine göndermişsin. Evimin önünün kamera görüntülerini almışsın. Sen KARDEŞİSİN mallarına çökmüşsün, katillerin peşine 1 saniye düşmemişsin, benim kapı önümün güvenlik kameralarını ne hakla aldırırsın ki! Aldır!Benim abdestimden şüphem yok! Savcılığa yarın tehdit ve şantajdan veriyoruz! Ah Şafak! Ne üzülüyordur… Ben hepinize tek başımız yeterim. Benle gurur duyuyordur eşim sıkıntı yok" ifadelerini kullandı

 

"TEK KURUŞ ALMADIM"

 

Gelen tehditler üzerine Erken, "Neye üzülüyorum biliyor musunuz? Miras ne kötü, ne acı bir şeymiş! Bu insanlar her gün bizdeydi, biz de onlarda, çocuklar bir arada… Siz de şahitsiniz tek kuruş almadım! Şafak'ın bir minibüsü kalmış o da bende değil. Kapı önümün görüntüsünü aldırıyor abisi ve karısı Ece'de mi diye! ya 500 bin vereyim de susun da Şafak'a bir dua edin! 40'ını bile yapmadınız Rabbim kim ne hak ettiyse yaşatsın" diye konuştu.

 

İşte o ifşalar;

 

ece erken den takipcisine olay yanit tek tek ifsa etti 1

 

ece erken den takipcisine olay yanit tek tek ifsa etti 2

 

ece erken den takipcisine olay yanit tek tek ifsa etti 3