Ece Erken'den Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Katil Zanlıları İle İlgili Açıklama! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü sunucu Ece Erken, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefon ile bağlanırken, katledilen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlıları hakkında hazırlanan iddianame ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü sunucu Ece Erken, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefon ile bağlanırken, katledilen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlıları hakkında hazırlanan iddianame ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu Ece Erken, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefon ile bağlanırken, katledilen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlıları hakkında hazırlanan iddianame ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

İdam edildiklerini görmek isterdim!

 

Söylemezsem Olmaz programına telefon ile bağlanan Ece Erken, öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katilleri için hazırlanan fezleke hakkında konuştu. İçinin hiç rahat olmadığını söyleyen Erken, "İçim tabi ki rahat değil. İdam edilmelerini görmek isterdim. Eşimin öldürülüşünü izledim. Şafak'ı görüyorlar sonra silah almaya gidiyorlar. AVM'de silah alışverişi yapıyorlar. Vurduktan sonra sağlık ekibinin müdahalesini izliyorlar sonra gidiyorlar. Serkan Dakman yakalanmadı, Bulgaristan'da olabilirmiş" dedi.