Ece Erken'den Merhum Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu İle İlgili Duygusal Paylaşım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Ece Erken, Instagram sayfasından Ocak 2022'de bir restorandan çıkarken silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili duygusal paylaşım yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Ece Erken, Instagram sayfasından Ocak 2022'de bir restorandan çıkarken silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili duygusal paylaşım yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Ece Erken, Instagram sayfasından Ocak 2022'de bir restorandan çıkarken silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili duygusal paylaşım yaptı. 

 

Her fotoğrafımızda öyle sarılmışız ki sanki..!

 

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz ocak ayında hayatını kaybetmişti. Duygu yüklü bir paylaşım yapan ünlü sunucu, eşiyle eski fotoğraflarını paylaştı. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kaybettiği eşi ile fotoğraflarını paylaşan güzel sunucu "Her fotoğrafımızda öyle sarılmışız ki sanki ayrılacağımızı biliyormuş gibi canım Şafak'ım!..." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

ece erken den safak mahmutyazicioglu ile ilgili duygusal paylasim