Ece Erken'den Dikkat Çeken Paylaşım! Mevlana'dan Gönderme Yaptı!

Geçtiğimiz haftalarda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun acısını yaşamaya devam eden eşi Ece Erken yaptığı sosyal medya paylaşımda Mevlana'dan göndermede bulundu.

 

Geçtiğimiz haftalarda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun acısını yaşamaya devam eden eşi Ece Erken yaptığı sosyal medya paylaşımda Mevlana'dan göndermede bulundu.Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Ece Erken yaptığı sosyal medya paylaşımda Mevlana'dan göndermede bulundu.

 

Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu vefat etmişti. Yaklaşık üç hafta önce eşinin ölümüyle yıkılan Ece Erken, zor günler geçiriyor. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan Erken, son olarak Mevlana Celaleddin Rumi'nin bir sözünü paylaştı.

 

Erken'in paylaşımında; "Allah der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım. Ve ekler; Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım. Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür. Düşman kalkar dostun olur. Öyle garip bir dünya, olmaz dediğin ne varsa olur. Düşmem dersin düşersin. Şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya; öldüm der durur yine de yaşarsın…" ifadeleri yer aldı.

 

İşte o paylaşım;

 

ece erken den dikkat ceken mevlana paylasimi