Ece Erken'den Dikkat Çeken Açıklama! Tehditlere Rağmen..!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Ece Erken, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün 40. günü için içini dökerken tehdit mesajları aldığını söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Ece Erken, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün 40. günü için içini dökerken tehdit mesajları aldığını söyledi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Ece Erken, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün 40. günü için içini dökerken tehdit mesajları aldığını söyledi. 

 

Tehditlere rağmen peşlerine düştüm!

 

Ece Erken öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kırkında bir paylaşım yapıp içini döktü. Merhum kocasıyla yazışmalarını paylaşan Erken, paylaşımlarının devamında ise "bi yandan ben yasımı tutarken öldüğünün daha 2.günü arayan "şirketin yüzde 25 i senin borcun bu kadar","şöförün kullandığı fluance aracı ver","tespihlerini ver","o gece taktığı saati kızına vereceğiz" diyenler ama ne yaptığını bilmediğim,içini önce kiralarız diye dayayıp döşediğimiz başka bir evin daha 2.günü beyaz eşyasından mobilyalara kadar alanlar etrafımdaydı daha 4 ocak salı günü saat 11 de yeşilköy karakolunda polise suçsuz yere eşimin ifadesini aldıranlar mutlu musunuz?Ben yasımı tutarken,katilleri paylaşırken şirkete ait mal varlığını Şafak sağken vekalet vermiş diye başkasının üstüne yapanlar bir yana,Sermaye arttırımına gideceğim,mirası kabul edince bana para öde diyenler.. rahmetlinin minibüsünü ver(ki ben de yok)diyen mekan desem..Bitmedi..Eşimin katledildiği gün evet daha vefat ettiği gün "2015 yılından alacaklıyız,paramızı mirasçılar ödesin"diyen öldüğü 27:01:2022 sabahı dava açan,utanmayan yapı şirketi ki gerçekten alacağın vardı açmadın açmadın da niye öldüğü gün açtın mirastan alırım diye mi düşündün??Ne7si ne 40ı,öldüğü sabah dava açmak nedir?daha neler göreceğim bilmiyorum ama ben de yasal süreler olduğu ve ilgilenmek istemediğim için konuları avukatıma devrettim ve artık ayağa kalkıp,eşimin beni tanıdığı,sevdiği güçlü kadın,iyi bir anne olmaya devam etmek istiyorum,yetiştirmem gereken evladım var. Ve Sn. Başkan Ahmet Nur Çebi, 5 Mart'ta yapılan Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısında eşim Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu anması bizi mutlu etti.Ancak bizim beklediğimiz ve olması gereken ve Rahmetli eşimin ölmeden önce isteği itibarının da iadesidir. Eşim yaşadığı dönemde bunun için mucadele etmiştir. Sizinde bildigi gibi eşim masumdur. Bunun için sizlerden sn Ahmet Nur Çebiden Şafağın hayat arkadaşı,eşi olarak talebim iade-i itibarıdır.Beşiktaş Başkanımızın rahmetli eşiminin ruhunun huzurla uyumasını sağlayacağından en ufak şüphem yoktur.Son olarak yaşadığım bu süreçte beni yalnız bırakmayan devlet büyüklerim,organize suçlarla mücadele şube müdürlüğünde görev yapan a'dan z'ye herkese,tanıdığım,tanımadığım arayan sanatçı arkadaşlarıma ve acımı hisseden,mesaj ve dualarla yanımda olan sizlere teşekkür ederim,Allah dualarımızı kabul etsin" ifadelerini kullandı. 

 

 

ece erken den dikkat ceken aciklama tehditlere ragmen