Ebru Yaşar İki Ay Sonra İlk Kez Sevenleriyle Buluştu! Dikkat Çeken Açıklamalar Yaptı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, önceki gün yaklaşık iki aylık iyileşme sürecinin ardından ilk kez sevenleriyle buluşurken, dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, önceki gün yaklaşık iki aylık iyileşme sürecinin ardından ilk kez sevenleriyle buluşurken, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde dizini kırmasıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, önceki gün yaklaşık iki aylık iyileşme sürecinin ardından ilk kez sevenleriyle buluşurken, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 

Bir daha kırmızı giymeyeceğim!

 

Yaşadığı talihsiz kaza sonrası dizi kırılan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, yaklaşık iki ay sonra ilk kez sevenleriyle buluştu. Yaşar, sahnede "Tam iki ay oldu, burada sahneye çıkmıştım. Kırmızı bir elbise giymiştim. Bir daha kırmızı elbise giymeyeceğim. Kırmızının nazarı da vardır derler ya, ayağımı kırdım, iki ay oturdum. Ama olsun geçti gitti. Sağlık en güzel şey" ifadelerini kullandı.

 

ebru yasar bir daha asla kirmizi giymeyecegim dedi