Ebru Yaşar'dan Dikkat Çeken Şarkılar Bizi Söyler Açıklaması!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, geçtiğimiz akşam konuk olduğu Şarkılar Bizi Söyler sezon finali programı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, geçtiğimiz akşam konuk olduğu Şarkılar Bizi Söyler sezon finali programı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, geçtiğimiz akşam konuk olduğu Şarkılar Bizi Söyler sezon finali programı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Milliyet gazetesi'nin haberine göre; Ebru Yaşar, 18 Haziran Cumartesi akşamı 'Şarkılar Bizi Söyler'in sezon finaline konuk olmuştu. Müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren fenomen müzik programı hakkında ünlü şarkıcı övgü dolu ifadeler kullandı. Türk Müziği’nin güçlü sesi Ebru Yaşar, Bodrum’da yılın ilk sahnesini bir otelde aldı. Tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği gecede ünlü şarkıcı, sahne performansı ve repertuarıyla unutulmaz bir konsere imza attı. 44 yaşındaki sanatçı, hayranlarının ısrarlı tezahüratları üzerine proğramını uzatarak, bir süre daha sahnede kaldı. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yaşar, “Hep maratondayız ama 'Yazın başlangıcı' diyelim. Bodrum’dayız, sezonu açtık. Herkese iyi tatiller, gelen tüm misafirlerimize sevgiler saygılar” dedi. Daha önce ‘Gel de Sevme’ albümünden ‘İğne İplik’ şarkısına klip çekeceğini açıklayan Yaşar, “Çekemedim olmadı. O verdiğim sözü tutamadım. Vaktim olmadı, fırsat olmadı ama bir ara çekeceğiz” açıklamasını yaptı.

 

"ÇOK GÜZEL BİR PROGRAMDI”

 

Hakan Altun, Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, Kanal D'de ekranlara gelen 'Şarkılar Bizi Söyler' programının sezon finaline konuk olan sanatçı, "İnşallah güzel bir sezon geçer, hepimiz için. Güzel bir programdı. Orada çok eğlendim; finalde ne oynadık ne oynadık. Sanki bütün sezonu ben yaptım, 53 programı ben çekmişim kadar eğlendim yani. Çok güzeldi” ifadelerini kullandı. Yaşar, Diyarbakır’da kendi ismini taşıyan Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu’nun ilk mezunlarını verdiğinin hatırlatılması sonrası, “Onlar bizim gururumuz. Mutlu bireyler yetişsin. Her şeyden önce mutlu çocuklar yetişsin. Sonra da faydalı çocuklar inşallah yetişsin. Okul yaptıralım hepimiz. Herkes bir tuğla koysa, bir duvarını boyasa oldu bitti işte, olacak. Birbirimize yardım edeceğiz, destek olacağız. Öyle geçecek bu hayat” şeklinde konuştu. Sahnede nazara geldiği için kırmızı renk kıyafet giymeme geleneğini devam ettirdiğini belirten başarılı şarkıcı, "Vallahi şu an içimden giymek hiç gelmiyor. Ne yapayım yakışıyor ama bir süre giymeyeceğim herhalde, bakalım” itirafında bulundu.



Etiketler: