Ebru Yaşar'dan Bergen Filmi Açıklaması! Yeniden Üzülmek İstemedim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ebru Yaşar yaptığı açıklamada Bergen filmini izlemediğini belirtirken, yeniden üzülmek istemediğini söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ebru Yaşar yaptığı açıklamada Bergen filmini izlemediğini belirtirken, yeniden üzülmek istemediğini söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ebru Yaşar yaptığı açıklamada Bergen filmini izlemediğini belirtirken, yeniden üzülmek istemediğini söyledi. 

 

Bergen kıymetini yeni anlayanlardan değilim!

 

Ebru Yaşar, iki hafta önce vizyona giren ‘Bergen’ filmini izlemediğini söyledi. Sanatçı, “Çok üzülüyorum. Bergen’i çok severim. 15 yıl önce ‘Sen Affetsen’ şarkısını okumuştum. Onun kıymetini yeni anlayanlardan değilim. Bu yüzden filme gidip, tekrar üzülmek istemedim” dedi. Kendi hayatının film yapılmasını istemediğini anlatan Yaşar, “Çekilen projeler çok acı hikayeler. Ben kendi halimde yaşıyorum. Filmlik bir hayatımın olmasını da istemem. Böyle mutluyum. Öyle acı durumlar var hayatta ama olmasın, inşallah bizleri bulmasın” diye konuştu. Bergen filmi vizyona girdiği ilk günden beri adını zirveye yazdırdı. 

 

ebru yasar bergen in kiymetini yeni anlayanlardan degilim