Ebru Yaşar Adele İle Taylor Swift'in Seyirci Rekorlarını Kırdı!

Çanakkale'de konser veren Ebru Yaşar, 122 bin hayranıyla şarkılarını aynı anda seslendirdi. Ebru Yaşar, konser katılımcısı ile Adele ve Taylor Swift'in seyirci rekorunu kırdı.

 

Akşam'da yer alan habere göre, Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin 9'uncu durağı Çanakkale, 31 Ağustos'tan bu yana kültür ve sanatı buluşturan etkinliklere sahne oluyor. Çanakkale Kültür Yolu Festivali kapsamında Anadolu Hamidiye Tabyası Açık Hava Sahnesi'nde konser veren Ebru Yaşar'ın şarkılarına 122 bin hayranı eşlik etti. Yaşar, sahneden yaptığı konuşmada, "Kültür ve Turizm Bakanlığının yapmış olduğu bu güzel etkinlikte sizlerle olmaktan o kadar mutlu ve gururluyum ki, iyi ki varsınız. Sağ olun. Çanakkale çok gururlu memleket. Onca şehitlerimiz, vatan uğruna dökülmüş kanlar... Havasıyla, suyuyla, toprağıyla, verilen şehitleriyle... Ne şanlısınız burada olmaktan, ben de çok şanslıyım bu akşam sizlerle olmaktan." diye konuştu.

 

ADELE VE TAYLOR SWIFT'İN REKORUNU KIRDI

 

Adele'in 98 bin, Taylor Swift'in de 69 binlik seyirci rekorunu kıran Ebru Yaşar, Çanakkale Hamidiye Tabyası Açık Hava Sahnesi'nde 122 bin seyirciye konser verdi.



Etiketler: