Ebru Şallı'dan Dikkat Çeken Anneler Günü Paylaşımı! O Hep Benimle!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve sunucu Ebru Şallı, Instagram sayfasından Anneler Günü için paylaşımda bulunurken, yakın zamanda lenfoma hastalığından dolayı kaybettiği oğlu Pars'ı unutmadı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve sunucu Ebru Şallı, Instagram sayfasından Anneler Günü için paylaşımda bulunurken, yakın zamanda lenfoma hastalığından dolayı kaybettiği oğlu Pars'ı unutmadı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken ve sunucu Ebru Şallı, Instagram sayfasından Anneler Günü için paylaşımda bulunurken, yakın zamanda lenfoma hastalığından dolayı kaybettiği oğlu Pars'ı unutmadı.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Yeryüzündeki tüm annelerin anneler günü kutlu , mutlu olsun.  Annelerimin ellerinden öperim , Bugün yanımda olduğunu hissettiren tüm annelerin gözlerinden öperim.. Poncik hep benimle hiç ayrılmayacak .. sadece 9 yıl canlı bir meleğin yaşadığına şahit oldum , yaşamaya devam edicek.." ifadelerini kullanan ünlü manken ve sunucu bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;