Ebru Şahin'in Paylaşımına Cedi Osman'dan Olay Yorum!

Ebru Şahin'in paylaşımı için sevgilisi Cedi Osman ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ebru Şahin'in son Instagram paylaşımına sevgilisi Cedi Osman'ın yaptığı yorum sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki Ebru Şahin'in paylaşımı için sevgilisi Cedi Osman ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Ebru Şahin'in paylaşımı için sevgilisi Cedi Osman ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ebru Şahin'in son Instagram paylaşımına sevgilisi Cedi Osman'ın yaptığı yorum sosyal medyanın gündemine oturdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ebru Şahin'in son Instagram paylaşımına sevgilisi Cedi Osman'ın yaptığı yorum sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki Ebru Şahin'in paylaşımı için sevgilisi Cedi Osman ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Ebru Şahin'in paylaşımı için sevgilisi Cedi Osman ne dedi? 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ebru Şahin'in son Instagram paylaşımına sevgilisi Cedi Osman'ın yaptığı yorum sosyal medyanın gündemine oturdu. Ebru Şahin'in Instagram paylaşımına yorumda bulunan sevgilisi NBA yıldızı Cedi Osman "Ama bizim ki de kalp yani" ifadelerini kullanırken bu yorum sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

ebru sahin in paylasimina cedi osman in yorumu olay oldu