Ebru Gündeş'ten Kansere Yakalanan Armağan Çağlayan'a Destek Mesajı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kansere yakalanan Armağan Çağlayan'a destek verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kansere yakalanan Armağan Çağlayan'a destek verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kansere yakalanan Armağan Çağlayan'a destek verirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Gündeş Instagram paylaşımında Armağan Çağlayan ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

 

"Benden daha güçlüsün"

 

"Canım Armağan'ım, güzel yürekli arkadaşım...Senin üstesinden gelemeyeceğin hiçbir şey olduğuna inanmıyorum...Yıllardır beyninde 3 tane klipsle, 2. hayatını yaşayan benden çok daha güçlü ve inatçı olduğunu da biliyorum...Dolayısıyla bu sürecin sonunda kazananın sen olacağından en ufak bir şüphem yok. Her zaman yanındayım. Dualarım seninle." 

 

İşte o paylaşım,

 

ebru gundes ten kansere yakalanan armagan caglayan a destek