Ebru Destan Bomba Gibi Bir Proje İle Oyunculuğa Dönüş Yapıyor!

Ebru Destan yapımcılığını SEAN GK’nin üstlendiği babam ve uçurtmam adlı yeni bir film ile oyunculuğa bomba gibi dönüyor!

 

ebru destan bomba gibi bir proje ile oyunculuga donuyor 1

 

Son günlerde adından sıkça söz ettiren Ebru destan yepyeni bir film projesiyle sinemaya geri döndü şubatta çekimlerinin başlıycağının duyurusunu yapan destan acıklı bir hikaye geliyor ağlamaya hazır olun sözlerini kullandı. Oyuncu Kadrosunda Erkan Pet, Ceren Topkara, Ebru Önel, Hülya Diken, Cela Yıldız, Zeki Demir, Selahattin Tasdöğen ve Cem Kılıç gibi birbirinden değerli isimlerin bulunduğu film şimdiden konuşulmaya başlandı. 

 

ebru destan bomba gibi bir proje ile oyunculuga donuyor 2

 

Şuanlık tek bildiğimiz şey acıklı ve derinden etkileyen bir film geldiği. Sürprizlerle dolu bu filmde bizleri neler bekliyor?, neler göreceğiz tüm Türkiye merak etmiş durumda. Ebru Destan manken olarak çalışma hayatına başlarken, mankenliği bıraktıktan sonra şarkıcılığa geçiş yaptı. Sözümü Yenemedim adlı ilk albümünü, 2005 yılında Seyhan Müzik etiketiyle çıkardı.

 

ebru destan bomba gibi bir proje ile oyunculuga donuyor 3

 

Albümün adı; yıllar önce bir albüm çıkaracağını söylemesine rağmen, bir türlü albümü çıkaramamasına bir göndermedir. Albümün çıkış parçası "Tokat" ile müzik listelerinde başarı sağladı. İki yıl aradan sonra ikinci albümü Ayrılık Soğuk İklim yayınlandı. Albümde yayınlanan "Boyfriend" şarkısı büyük başarı sağladı. 2008 yılında Ayrılık Soğuk İklim albümünü "Bu Konu Kapandı" şarkısıyla beraber "3 Vakte kadar" adıyla tekrar piyasaya sürdü. 2017 yılında uzun bir aradan sonra oyunculuğa geri döndü ve Cennet'in Gözyaşları dizisinde "Özlem" karakterini canlandırdı.

 

ebru destan bomba gibi bir proje ile oyunculuga donuyor 4

 

Yazan: Efecin (Furkan Efe Cin)