Ebro Darden Norm Ender Türkiye Diyaloğu Twitter'a Damga Vurdu!

Ünlü Amerikalı iş insanı Ebro Darden'in Barış Pınarı Harekatı ile ilgili kaleme aldığı mesaja Norm Ender'den cevap geldi.  

 

Ünlü Amerikalı iş insanı Ebro Darden'in Barış Pınarı Harekatı ile ilgili kaleme aldığı mesaja Norm Ender'den cevap geldi.  Ebro Darden'in Twitter sayfasından yayınladığı Barış Pınarı Harekatı için kullandığı "Amerikalı olarak üzgünüm. Amerika yine yerlileri yüz üstü bıraktı. Bu kez antik kürtler. Dediğim gibi kürtler şuan ölümle yüz yüze ve ben hala Trump'ın onları terk etmeyeceğini ümit ediyorum. Türkiye burada yine kötü ve soykırım yolda." ifadelerine Norm Ender yayınladığı mesajında "Teşekkür ederim kardeşim. Türkiye'nin Donald Trump'ın yanlış politikalarının sonucu bu sıralar çok aktif bir politika izlediğine katılıyorum. Terörizm Türkiye için önemli bir konu ve herhangi bir terörist grup ile mücadelemiz devam edecek çünkü bizim kendimizi savunma hakkımız var" cevabını verdi. 

 

Ebro Darden ise Norm Ender'in bu tweeti için bir cevap daha yayınlarken "Güncelleme için bir kez daha teşekkür ederim. Tıpkı Amerika gibi biz de kendi ulusumuzu fakirlere, mültecilere ve yerlilere yapılan rezillikler karşısında eleştiriyoruz. Büyük güç büyük sorumlulukla beraber gelir. Bu devletler fakiri düşman bellemiş. Türk ve Amerikan hükümetleri rezil" ifadelerini kullanırken bu tweeti ile sosyal medyada tepki çekti.