Duygu Sarışın Sorulara Yanıt Vermedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Duygu Sarışın, önceki gün bir mekan çıkışı objektiflere yansırken Çağatay Ulusoy ile ilgili sorulara yanıt vermedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Duygu Sarışın, önceki gün bir mekan çıkışı objektiflere yansırken Çağatay Ulusoy ile ilgili sorulara yanıt vermedi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Duygu Sarışın, önceki gün bir mekan çıkışı objektiflere yansırken Çağatay Ulusoy ile ilgili sorulara yanıt vermedi. 

 

Duygu Sarışın, basın mensuplarının bir dargın bir barışık aşk yaşadığı sevgilisi Çağatay Ulusoy ile yollarını ayırdığı yönündeki sorularını cevapsız bırakmayı tercih etti. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Duygu Sarışın, Etiler’de görüntülendi. Sarışın, bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Oyuncu, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı sevgilisi Çağatay Ulusoy ile yollarını ayırdığı yönündeki soruları yanıtsız bıraktı. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Ulusoy'un daha önce aynı projede birlikte rol aldığı Afra Saraçoğlu ile yakınlaştığı öne sürülmüştü.