Duygu Özaslan'ın Neslican Tay Paylaşımı Tepki Çekti!

Youtube'da yayınladığı güzellik videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Duygu Özaslan, Instagram sayfasından yayınladığı Neslican Tay paylaşımı ile sosyal medyada yoğun tepki gördü. 

 

Youtube'da yayınladığı güzellik videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Duygu Özaslan, Instagram sayfasından yayınladığı Neslican Tay paylaşımı ile sosyal medyada yoğun tepki gördü. Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımında Tay için "Çok üzgünüm Neslican, bütün o pozitifliğinin, gücünün seni iyileştireceğine çok inanmıştım. Bana son yazdığın mesajı görmemişim, şimdi okudum. Cevap yazsam da göremeyecek olman beni çok üzüyor. Sen hepimize ilham oldun, neşe oldun içinin, dışının güzelliği ile. Artık huzurlu olmanı diliyorum." ifadelerini kullanırken bu paylaşımı ile yoğun tepki çekti. 

 

Twitter'da kullanıcılar Özaslan'ın bu paylaşımının ego dolu olduğunu söylerken, ünlü Youtubera bu açıklamalarından dolayı tepki gösterdiler. Tepkilerin artması üzerine bir başka açıklama daha yapan ünlü Youtuber konuyla ilgili "Açıklamak zorunda kalmak, bu kadar kötü düşünmeye odaklı insana laf anlatmak zor. Ama umarım sevdiğiniz birinin mesajını artık çok geç olduğunda görmezsiniz. Bunu yaşarsanız da umarım üzülmezsiniz ya da benden daha düşünceli olup üzüntünüzü dile getirmezsiniz. Çok sevdiğim bir insandı, karşılıklı çok güzel bir iletişimimiz, dostluğumuz vardı bu sanal dünyada. Sadece pişman oldum görmediğime. Konuşacak zamanımız varken konuşamadığımıza. Ben ne egoyla ne düşüncesizlikle ilgili bir şey göremiyorum bu durumda. Ne diyeyim" ifadelerini kullanarak kendini savundu. 

 

 

 

Not: Fotoğraflar Duygu Özaslan'ın Instagram sayfasından alınmıştır.