Duygu Özaslan İle Partiye Hazırlanın!

Youtube'da yayınladığı güzellik ve moda videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Duygu Özaslan, yayınladığı videosunda bu kez partiye katılmak için yaptığı makyaj ve kombin hazırlığı hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı güzellik ve moda videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Duygu Özaslan, yayınladığı videosunda bu kez partiye katılmak için yaptığı makyaj ve kombin hazırlığı hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı videolar ile gündemdeki yerini korumayı başaran ünlü Youtuber Duygu Özaslan, yayınladığı videosunda bu kez partiye katılmak için yaptığı hazırlık süreci ile ilgili bilgiler verdi. 

 

Yayınladığı videosunda partiye hazırlanan ünlü Youtuber, parti için yaptığı makyajda Dior Backstage Primer, Benefit Hello Happy Fondöten/1, Görkito Makyaj Süngeri, Tarte Shape Tape Concealer, Benefit Gimme Brow Kaş Jeli, James Charles Palette, Charlotte Tilbury Liquid Kontür, Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Powder, Bobbi Brown Sheer Powder Fırça, Fenty Beauty Powder, NYX Moonwalk Dudak Kalemi, NYX Lip Lingerie Glitter Gloss, Urban Decay All Nighter Spreyi ürünlerini kullanırken, kullandığı tekniklerle ilgili bilgiler verdi. 

 

Ayrıca makyaj ile birlikte Trendyol'dan seçtiği kombini hakkında da detaylı bilgiler veren ünlü Youtuber, makyaj ve kıyafet seçme süreçlerini detaylarıyla anlatırken, partiye hazırlık içeriğiyle sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte detaylar;