Dünyanın En İyi DJ'i Bir Kez Daha David Guetta Oldu!

Elektronik müzikte, Fransız yurttaşı 56 yaşındaki David Guetta’nın eline su döken yok: “DJ Mag” dergisinin okurları onu 4’üncü kez “Dünyanın en iyi DJ’i” olarak seçti. (Not: “DJ Mag” İngiltere’de aylık olarak yayınlanan müzik, dans, gece hayatı, DJ’ler ve müzik ekipmanları gibi konuları işleyen bir dergi. Bir çok Avrupa ülkesinde tercüme versiyonları da yayınlanıyor: Portekiz, Polonya, Ukrayna, Litvanya, Bulgaristan, İspanya, Fransa, Almanya, İtalya gibi.) 

 

Fenoreporter - Dış Haberleri Servisi

 

David Guetta’yı ilk kutlayanlar, rakibi olarak gösterilen DJ’ler oldu: Armin van Buuren, Morten, Dimitri Vegas, DS’s From Mars ikilisi gibi..)

 

David Guetta için 2023 gerçekten ödüller yılı oldu: Brit Award en iyi yapımcı, MTV Europe Music en iyi elektronik sanatçı ödülü, 1001 Tracklist sitesinin en iyi yapımcı ödülü, NRJ müzik ödüllerinin yılın DJ’si ödülü.

 

Bitmedi; Spotify’de en çok indirilen ve dinlenen Fransız sanatçı oldu. Şimdi “On in a Million” ve “Baby Don’t Hurt Me” parçalarıyla 2024 Grammy Ödülleri’nde en iyi pop dans dalında büyük ödül adayı olarak seçildi.