Dünya Güzellerim Tatilde Programında Kriz! Program Yayından Kaldırıldı!

Bülent Ersoy Dünya Güzellerim Tatilde programından ayrıldığını açıklamış ve ayrılık açıklamasında kullandığı "daha fazla bu mahallevari avam ortamda kalamayacağım" ifadesiyle dikkat çekmiÅŸti. Bülent Ersoy'un ayrılığının ardından, Dünya Güzellerim Tatilde programının bitirilmesine karar verildi.

 

Bülent Ersoy geçtiÄŸimiz gün yaptığı açıklamada; Dünya Güzellerim Tatilde programının kadrosunda ayrıldığını açıklamıştı. Bülent Ersoy'un Dünya Güzellerim Tatilde programına ardından, program da yayından kaldırıldı.

 

DÜNYA GÜZELLERÄ°M TATÄ°LDE SONA ERDÄ°

 

Kadrosunda; Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Seray Sever'in yer aldığı program, yayıncı kanal Show TV yönetimiyle yaÅŸanan anlaÅŸmazlıklardan dolayı yayından kaldırıldı. Program akışından dahi silinen programın 11 bölümü çekilmiÅŸti. Ä°ki bölümü yayınlanan programın, bu akÅŸam 3. bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyordu.

 

Bülent Ersoy, "Bazı kiÅŸilerin yönetim noksanlıkları gereÄŸi ve başıboÅŸ davranış biçimleri sebebiyle daha fazla bu mahallevari avam ortamda kalamayacağımı Bloom Medya patronu sayın Uygar AtaÅŸ beyefendiye de ilettirip, 11. bölümde kendi finalimi verdim ve programdan ayrıldım" demiÅŸti.