Dua Lipa'nın Kıyafeti Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Dua Lipa, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda katıldığı TV şovunda seçtiği kombini ile günün en çok konuşulan isimlerinden olmayı başardı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Dua Lipa, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda katıldığı TV şovunda seçtiği kombini ile günün en çok konuşulan isimlerinden olmayı başardı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Dua Lipa, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda katıldığı TV şovunda seçtiği kombini ile günün en çok konuşulan isimlerinden olmayı başardı. 

 

dua lipa nin kostumu begeni topladi

 

Kombini beğeni topladı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Dua Lipa, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda katıldığı TV şovunda seçtiği kombini ile günün en çok konuşulan isimlerinden olmayı başardı. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda güzelliği ve fit görüntüsü ile büyüleyen ünlü şarkıcı, kostümüyle takipçilerinden yoğun beğeni aldı. 

 

İşte o anlar;