Donald Trump'tan 2024 Seçim Açıklaması! Daha Öfkeli Ve Adanmış Bir Şekilde Hazırım!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve çıkışlarla Amerika'da gündemden düşmeyen eski başkan Donald Trump, yaptığı açıklamada 2024 yılında yapılacak başkanlık seçimleri için hazır olduğunu ve her zamankinden daha öfkeli ve adanmış olduğunu söyledi. 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve çıkışlarla Amerika'da gündemden düşmeyen eski başkan Donald Trump, yaptığı açıklamada 2024 yılında yapılacak başkanlık seçimleri için hazır olduğunu ve her zamankinden daha öfkeli ve adanmış olduğunu söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve çıkışlarla Amerika'da gündemden düşmeyen eski başkan Donald Trump, yaptığı açıklamada 2024 yılında yapılacak başkanlık seçimleri için hazır olduğunu ve her zamankinden daha öfkeli ve adanmış olduğunu söyledi. 

 

Daha öfkeli ve adanmış durumdayım!

 

NTV'nin aktardığı haberine göre; Eski ABD Başkanı Donald Trump, Ekim ayında 2024'teki Başkanlık seçimine adaylığını açıkladıktan sonra eleştirilerin hedefi olmuştu. New Hampshire eyaletinde Cumhuriyetçi Parti toplantısında konuşan Trump, "Her zamankinden daha öfkeli ve adanmış durumdayım" dedi. Eski ABD Başkanı Trump, 2024'teki seçimlere daha öfkeli ve adanmış bir şekilde hazır olduğunu söyledi. Trump Kasım ayında yeniden başkan adayı olacağını açıklamıştı. Ancak açıklamanın ardından Trump'ın mitingler düzenlemeye başlamaması Cumhuriyetçiler tarafından tepki çekiyordu. Eleştirilere cevap veren Donald Trump, "Her zamankinden daha öfkeli ve adanmış" olduğunu söyledi. Kendisi başkan olsaydı Ukrayna'da savaşın çıkmayacağı iddiasını yineleyen Trump, savaşı 24 saat içinde sonlandırabileceğini öne sürdü. Trump Başkan Joe Biden'ın politikalarını eleştirdi.