Donald Trump Seçimi Kazanırsa Özel Timleri Meksika'ya Uyuşturucu Baronlarını Öldürmeleri İçin Gönderecek!

Donald Trump, Kasım ayındaki başkanlık seçimlerini kazanırsa, uyuşturucu baronlarını ortadan kaldırmaları için Meksika’ya özel  timler göndermeyi planlıyor.

 

Trump, ABD’de ulusal felakete dönüşen “Fentanil” (Not: Morfinden en az 50 kat daha güçlü sentetik uyuşturucu) kriziyle mücadele için bu  uyuşturucuyu  piyasaya  sürenleri  ortadan kaldırmayı amaçlıyor. Niyeti, Meksika yönetimi  izin versede vermese de gizlice bu özel timleri sormak ve uyuşturucu baronlarını  öldürtmek.

 

“Rolling Stones” dergisinde yayınlanan haberde, Trump’ın henüz Meksika topraklarında ne kadar vurucu  tim gönderileceği gibi ayrıntılara henüz girmemiş olsa da planı ana hatlarıyla benimsediği açıklandı. Haberde, Trump’ın yakın çevresiyle fikir alışverişlerinde ABD ordusunun Meksikalı uyuşturucu baronlarından daha acımasız vurucu timleri bulunduğunu söylediği, “Neden daha önce bu yönteme başvurulmadı” diyerek şaşkınlığını dile getirdiği belirtildi.

 

Trump’a göre seçilince yapacağı ilk işlerden biri, Meksikalı uyuşturucu baronlarının listesini hazırlatmak , sonra da özel güçlere onları temizletmek olacak.