Donald Trump Önemli Duyurusu İle NFT Koleksiyonunu Satışa Çıkardı!

Amerika'nın eski başkanı Donald Trump önemli bir duyuru yapacağım diyerek meraklandırdığı duyuru çağrısının ardından NFT kampanyası ve altcoin anlaşması çıktı. 

 

Amerika'nın eski başkanı Donald Trump önemli bir duyuru yapacağım diyerek meraklandırdığı duyuru çağrısının ardından NFT kampanyası ve altcoin anlaşması çıktı. Amerika'nın eski başkanı Donald Trump önemli bir duyuru yapacağım diyerek meraklandırdığı duyuru çağrısının ardından NFT kampanyası ve altcoin anlaşması çıktı. 

 

Kriptokoin sitesinden Buğra Çağlar’ın haberine göre; Eski ABD Başkanı Donald Trump, yeni NFT koleksiyonu için işbirliği yapacağı altcoin projesini duyurdu. Duyuruya göre, yakın bir zamanda 99 dolardan başlayan fiyatlarla yeni bir NFT koleksiyonu piyasaya sürülecek. Uzun süredir markalı ürünler piyasaya sürmesiyle tanınan Trump, listeye bir yenisini daha ekledi. Bu sefer kendi görsellerini içeren bir NFT koleksiyonu piyasa sürüyor. Kart koleksiyonun ayrıntıları ilk kez truthsocial.com üzerinden geldi. Trump burada, “Harika bir Noel hediyesi olur. Beklemeyin. Çok çabuk gideceklerine inanıyorum!” ifadelerine yer verdi. Bu arada, NFT koleksiyonu için tercih edilen ağ Ppolygon (MATIC) oldu. Duyuruya göre ilk etapta Polygon üzerinde 45.000 NFT basılacak. Koleksiyonun web sitesine göre bu kartların her biri “sadece 99 dolara satılıyor!”. Ayrıca, NFT yatırımcıları Trump ile Zoom üzerinden görüşme fırsatına sahip olacak. Koleksiyonun en dikkat çeken vaadi ise eski ABD Başkanı ile 1 saatlik yemek yemek veya golf oynamaktı.

 

Trump ayrıca resmi duyuruda şu açıklamalara yer verdi: Resmi Donald Trump Dijital Ticaret Kartı koleksiyonum burada! Bu sınırlı sayıda üretilen kartlar, Hayatımın ve Kariyerimin harika SANATLARINI içeriyor! En sevdiğiniz Trump Dijital Ticaret Kartlarının tümünü toplayın. Trump’ın duyurusu, 2024 başkanlık seçim kampanyasının açıklanmasının ardından geldi. 2017-2021 yılları arasında ABD başkanı olarak görev yapan Trump, 2020 yeniden seçilme teklifinde başarısız olmuştu. Yanlış bir şekilde seçimin çalındığını iddia etti. Eski ABD başkanı, son anketlere ve partisinin 2022 ara seçimlerindeki karışık performansına dayalı olarak, Cumhuriyetçi Parti’nin başkanlık adaylığını bir kez daha güvence altına almak için potansiyel olarak dik bir tırmanışla karşı karşıya. Ancak Trump’ın lansmanı, NFT piyasasının durgunlaştığı ve fiyatların %97 düştüğü bir zamanda gerçekleşti. Video, Trump’ın izleyicileri “Umarım tüm zamanların en sevdiğiniz başkanı, Lincoln’den daha iyi, Washington’dan daha iyi” şeklinde selamlaması ile başlıyor. Bu arada, satış lansmanı, Trump’la akşam yemeği de dahil olmak üzere ödüllü bir “çekiliş” içeriyor. Bunlar; Palm Beach, Florida’daki Mar-a-Lago tatil beldesinde bir grup kokteyl saati. Eski başkanla bire bir görüşme ve bir tur golf. Trump ayrıca ödül olarak bireysel ve grup Zoom oturumları ve imzalı hatıraları vaat ediyor. Bununla birlikte “Golden Edition imzalı e-ticaret kartları” sunuyor.

 

Polygon tabanlı NFT’ler kredi kartı ile satın alınabiliyor

 

Site, herhangi bir vergi veya ücret hariç 4.455 dolara mal olacak 45 NFT satın alan destekçilere “Trump ile Güney Florida’da bir gala ve akşam yemeğine katılmak için garantili bir bilet” vaat ediyor. Web sitesindeki açıklama, kredi kartlarını ve kripto para birimini kabul ediyor ve alıcıların, Polygon tabanlı NFT’leri kabul eden herhangi bir pazar yeri de dahil olmak üzere dijital ticaret kartlarını satabileceklerini veya ticaret yapabileceklerini belirtiyor.