Dolmuşçular Ulaşım Zammına İtiraz Etti! Birkaç Gün İçinde Belli Olacak!

UKOME'nin dün yaptığı ulaşım zammı sonrası dolmuşçular ulaşım zammına itiraz ederken, yapılan zammı görüşmek için önümüzdeki gün toplantı yapılacağını açıkladılar. 

 

UKOME'nin dün yaptığı ulaşım zammı sonrası dolmuşçular ulaşım zammına itiraz ederken, yapılan zammı görüşmek için önümüzdeki gün toplantı yapılacağını açıkladılar. Son dönemde hemen herşeye gelen zamlardan nasibini alan toplu taşıma ücretleri UKOME'nin kararı ile ulaşıma yüzde 40 zam yapılırken, dolmuşçular karara itiraz etti. 

 

dolmuscular ulasim zammina itiraz etti

 

Zam yapılmasın mazottan ÖTV kaldırılsın isteği! 

 

Son dönemde hemen herşeye gelen zamlardan nasibini alan toplu taşıma ücretleri UKOME'nin kararı ile ulaşıma yüzde 40 zam yapılırken, dolmuşçular karara itiraz etti. Dolmuşçuların yaptığı açıklamaya göre udolmuş fiyatlarında yapılan son zam ile indi bindi ücreti 5.25 TL olurken, dolmuşçular bu rakamın 5 TL'ye çekilmesini istediler. Ayrıca ilk etapta zam yerine ÖTV'nin mazottan çıkarılmasını ve fiyatların sabitlenmesini isteyen dolmuşçuların bu isteğinin reddedildiği öğrenildi. Konuyla ilgili görüştüğümüz bir dolmuşçu "Karara itiraz ettik. Bugün yarın bir toplantı yapılacak. 5.25 TL olan indi bindi fiyatlarının 5 TL olmasını istiyoruz. Aslında biz ilk teklifimizi mazottan ÖTV'nin kaldırılmasını ve bize ÖTV'siz mazot satışının yapılmasını istedik. Fakat bu isteğimiz kabul görmedi. Hal böyle olunca mecburen zam yapmak zorunda kaldık. Şimdi sakat bir vatandaş dolmuşa binse, bir durak sonra inmek istese 5.25 TL ödeyecek. Ben şahsen bunu söylerken vatandaşa utanacağım. Nasıl olacak bilmiyorum" ifadelerini kullandı. 



Etiketler: