Doğukan Manço'dan Dikkat Çeken Seçim 2023 Paylaşımı! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Doğukan Manço, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda seçim ile ilgili çarpıcı ifadeler kullanırken sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Doğukan Manço, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda seçim ile ilgili çarpıcı ifadeler kullanırken sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Doğukan Manço, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda seçim ile ilgili çarpıcı ifadeler kullanırken sosyal medyada gündem oldu 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Covid bitti deprem de bitti 2 güne Konya da ki güzellik merkezi tartışmasıda biter, gündem sadece seçim olur. Bak o kolay kolay bitmez işte. Halbuki seçime ziyan edilecek para ile çok depremzede hayata bağlanabilir... Pahalı bir tiyatro izleyeceğiz!" ifadelerini kullanan Manço sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

dogukan manco dan dikkat ceken secim aciklamasi