Doğan Kabak Aslında Kim? Burak Güngör Anlattı!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Burak Güngör, yayınladığı videosunda arabalarla ilgisiyle tanınan ünlü sosyal medya fenomeni Doğan Kabak'ın bilinmeyen hayat öyküsüyle alakalı detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Burak Güngör, yayınladığı videosunda arabalarla ilgisiyle tanınan ünlü sosyal medya fenomeni Doğan Kabak'ın bilinmeyen hayat öyküsüyle alakalı detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı "Sen Kimsin" isimli video serisiyle gündemde olan ünlü sosyal medya fenomeni Burak Güngör, yayınladığı videosunda arabalarla ilgisiyle tanınan ünlü sosyal medya fenomeni Doğan Kabak'ın bilinmeyen hayat öyküsüyle alakalı detaylı bilgiler verdi. 

 

Peki Doğan Kabak aslında kim? 

 

Yayınladığı videosunda Doğan Kabak'ın bilinmeyen hayat öyküsü hakkında bilgiler veren Güngör, hayatını anlatması için sözü Kabak'a bırakırken, Kabak videoda hayatıyla ilgili "23 Nisan 1980 yılında İstanbul'da Sarıyer'de doğdum. Çok sıcak ve güzel bir mahalleydi. Herkes birbirini tanırdı. Sokakta çok fazla vakit geçirirdim, çok fazla oynardım. Hiç eve girmiyordum doğru düzgün. Gece giriyordum bir tek. Biraz kavgası bol olan bir mahalleydi ama arkadaşlığı dostluğu çok güzeldi. Doğduğum mahalle Sarıyer'in Şifa mahallesi. Sarıyer stadının o demirleri kalkmış şimdi ama herhalde o demirlerde en az bir 15 sene oturarak geçmiştir." ifadelerini kullanırken hayatını detaylı bir şekilde anlattı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.